Fysio

Powered by Get Flexible

Door ons multidisciplinaire aanbod van behandelingen in combinatie met o.a. coaching, trainings- en voedingsadviezen bieden we de mogelijkheid om efficiënt en doeltreffend aan herstel te werken.

Hardloopanalyse

Nederland telt grofweg 1,6 miljoen hardlopers, dit is zo’n 10% van de Nederlandse bevolking. Het lijkt heel simpel: je koopt een paar schoenen en gaat van start. Dat is nou net het punt waar het vaak mis gaat. Waarom nemen de meeste mensen wel les als zo op tennis, golf of boksen gaan, maar niet als ze gaan hardlopen? Hardlopen lijkt makkelijk en dit is het in principe ook. Wil je echter het verantwoord omgaan met het behoud van je lichaam en blessures voorkomen, dan is het zeer aan te raden om eens een hardloopanalyse en/of techniektraining te volgen van een specialist.

Bij Get Flexible hebben wij een specialist op het gebied van hardloopanalyses. Aan de hand van een analyse van jouw looppatroon wordt loopadvies gegeven, eventueel aangevuld met een techniektraining. Je kunt hierbij kiezen voor 1-op-1 training of in groepsverband.

Wil je verantwoord trainen en blessures voorkomen? Neem vrijblijvend contact met ons op