Fysio

Powered by Get Flexible

Door ons multidisciplinaire aanbod van behandelingen in combinatie met o.a. coaching, trainings- en voedingsadviezen bieden we de mogelijkheid om efficiënt en doeltreffend aan herstel te werken.

Sport taping is zowel voor sporters als niet-sporters. Deze techniek wordt veel in de sportwereld toegepast, vandaar de benaming.

Er zijn verschillende tape technieken. “Stugge” tape wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat de beweging van het desbetreffende gewricht wordt geremd en niet in de eindstand komt. CureTape wordt toegepast om de functie van je gewricht juist te verbeteren of te ondersteunen. Dit is een elastische tape die overeenkomt met de elasticiteit van de huid. De tape ontlast of ondersteunt het getroffen lichaamsdeel waardoor sporten en/of werken soms pijnvrij kan worden.

Wanneer het nodig is tapen wij voor of na een behandeling fysiotherapie. Ook is het mogelijk om je preventief voor een sportwedstrijd of activiteit te laten tapen om zo pijnvrij of veiliger te kunnen bewegen.

Wil je het plezier terug vinden in het sporten of pijnvrij functioneren in het dagelijkse leven? Neem vrijblijvend contact met ons op.